HO

Hoge onderwijs

MBO

Middelbaar Beroeps Onderwijs

Uni’s

Universiteiten

Zorg

MKB

Midden klein bedrijf

Overheid

VO

Voortgezet Onderwijs

Hybride oplossing voor elke situatie


M2Desk is in 2009 gestart met de ontwikkeling van haar producten. De voornaamste doelgroep was het Primair onderwijs. Door goed te luisteren naar de behoeftes van de gebruikers en door de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen zijn onze product doorontwikkeld en er zijn nieuwe producten bijgekomen. Inmiddels worden onze systemen wereldwijd verkocht.


M2Desk computersystemen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo gebruikt een theater in België onze units om licht en geluid aan te sturen. Vorig jaar zijn onze units gebruikt voor de beveiling tijdens het Nuclear Sucurity Summit topoverleg. Een ander voorbeeld is de afdeling oncologie in het UMC.


M2Desk is actief in alle lagen van het onderwijs waarbij zij marktleider is op het gebiedt van de inrichting van grootschalige digitale toetszalen. De zogenoemde Mega Test Centers. Zalen waar vele honderden hybride M2Desk-tafels dagelijks door studenten worden benut om papieren en digitale tentamens te doen. 


Met behulp van bovenstaande links treft u markt- en product specifieke informatie. Heeft u vragen, wenst u nadere informatie, onze presentatie of referenties ontvangen, stuur ons dan geheel vrijblijvend een e-mail bericht.

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html

PO

Primair Onderwijs

M2Desk-Projecten_PO.html
M2Desk-Projecten_VO.html
M2Desk-Projecten_HO.html
M2Desk-Projecten_Unis.html
M2Desk-Projecten_Overheid.html
M2Desk-Projecten_Zorg.html
M2Desk-Projecten_MKB.html
M2Desk-Projecten_MBO.html